Laten we samen aanpakken!

17-08-2023
271 keer bekeken

Lieke Potten, programmamanager RES NML per 1 juli, stelt zich voor

De energietransitie is een dynamisch speelveld waarin we gezamenlijk stappen zetten naar een duurzame toekomst. Als programmamanager van de RES Noord- en Midden Limburg, sta ik voor de uitdaging om samen met onze partners, zowel binnen als buiten de officiële RES-organisatie, aan de slag te gaan.

Ik ben Lieke Potten en vanaf 1 juli vervul ik met trots de rol van programmamanager RES NML. Deze regio is voor mij allesbehalve nieuw. Als regiocoördinator van de Noord-Limburgse gemeenten was ik betrokken bij de start van de RES en heb ik de belangen van onze gemeenten in de RES vertegenwoordigd. Deze ervaring neem ik mee in de verdere ontwikkeling van de RES NML.

Samenwerking staat centraal bij de RES NML. In de komende periode zullen we uiteraard blijven werken aan de doelstellingen zoals vastgesteld in onze RES 1.0. Maar ik wil ook graag in gesprek gaan met jullie om de verbinding te versterken tussen de doelstellingen van de RES NML en de kansen die jullie als partners zien. Ik geloof in het vergroten van ons RES NML-netwerk, waarbij we elkaar kunnen versterken op inhoud, techniek en zelfs op sociaal vlak.

Samen gaan we onze partners ondersteunen bij het bewust maken van inwoners, bedrijven en maatschappelijke partijen. We zorgen ervoor dat zij met enthousiasme aan de slag gaan met het creëren van een toekomstbestendige leefomgeving voor iedereen.

Laten we de handen ineenslaan en samenwerken aan een duurzame en leefbare regio voor de toekomst!

Afbeeldingen

 

 

Contact

Gemeente Venlo
Postbus 3434
5902 RK Venlo

Mail: resnml@venlo.nl

Wil jij inloggen voor de Community of Practice? Dat kan!

Inloggen

 

Cookie-instellingen